Hirdetés

Megérkezett Magyarországra az Amazon videokölcsönzője



|

A Top Gear műsorvezetőivel hódítana Netflix-rivális Prime Video.

Hirdetés

Az Amazon váratlanul bejelentette, hogy a mai napon 200-nál is több országban vált elérhetővé a Prime Video szolgáltatása, köztük Magyarországon is. A gigavállalat a Netflix riválisaként hirdeti a szolgáltatást, azonban az elérhető műsorok tekintetében elmarad annak kínálatától, továbbá relatíve kevés saját készítésű tartalmat kínál az előfizetőknek. A legnagyobb durranását és posztergyerekét a The Grand Tour sorozat jelenti, amely a Top Gear botrányos körülmények között távozott műsorvezetőinek új autós műsora.


Hirdetés


Az Amazon Prime Video böngészőn, továbbá Android és iOS mobilalkalmazásokon keresztül nézhető. Egy előfizetéssel szimultán három eszközre hajlandó tartalmakat streamelni, mobileszközökön lehetőség van a filmek és sorozatok offline letöltésére. A mozgóképek angol nyelvűek, bár egyes műsorok esetében elérhető lehet francia, olasz, portugál, és spanyol feliratozás.



Az árazás tekintetében versenyképes a Prime Video, a normál havidíja 5,99 euró. Hazánkban különleges akcióval indult a szolgáltatás, így a 7 napos próbaidő lejárta utáni első 6 hónapban csak 2,99 eurót kell kifizetni az eléréséért. A próbaidő elindításakor az ügyfeleknek meg kell adni a bankkártyájuk adatait.


(Forrás: Engadget, Amazon, Prime Video)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.