Hirdetés

Megjelent a Nagy spórolós különszám



|

Friss tematikus kiadványunkban megmutatjuk, hogy miként csökkentheted IT kiadásaidat. A magazint ajándékba adjuk az októberi PC World vásárolóinak.

Hirdetés

Kétségtelenül szeretjük a legújabb okostelefon- és noteszgépmodelleket, a vadonatúj technológiákat, a gyorsan ébredő eszközöket és a komfortos megoldásokat. A kényelemnek azonban ára van, a feleslegesen járatott gép, lámpa falja az áramot, egy céltalanul kinyomtatott oldal pedig a tintát. Ha tudunk és akarunk változtatni géphasználati szokásainkon, évente több ezer forintot is megspórolhatunk, vásárlási habitusunk tudatos átalakításával pedig még nagyobb lehet a ki nem fizetett összeg.





Ennek nagysága rajtunk múlik, valójában minden a fejünkben dől el, érdemes szembesíteni magunkat pénzfaló hóbortjainkkal. Legújabb kiadványunkban egy terápiára invitálunk, megmutatjuk, hogy mi mindenen érdemes változtatnod ahhoz, hogy a hónap végén több pénz maradhasson a zsebedben, és hogy kevésbé terheld meg a Föld erőforrásait.

Ízelítő a tartalomból:
- Memória-tehermentesítés
- Szereld magad
- Válj profi kereskedővé!
- 36 tipp az üzemidő növelésére
- Szupererős notebookok

Hirdetés


A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a november 2-án megjelenő friss PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.