Hirdetés

Megjelent a Photo Superguide



|

Mi a tökéletes fotó titka? Elmeséljük több mint 80 oldalon legújabb digitális magazinunkban, mindössze 250 forintért.

Hirdetés

Elkényelmesedtünk, nem kell már figyelnünk a rendelkezésünkre álló 24 vagy 36 képkocka korlátjára, így gondolkodás nélkül nyomkodjuk az exponáló gombot,
dokumentálva életünk minden apró megosztásra érdemes rezdülését. Ha célunk
a puszta magamutogatás, akkor csak kattintgassunk nyugodtan, ám ha szeretnénk igényes, szemkápráztató képeket készíteni, inkább gondolkodjunk, mielőtt az elsütő gombra nyomnánk.

 



Van néhány általános szabály és trükk, amit érdemes fejben tartani, hogy egy másik szemmel tekintsünk a világra, folyamatosan keresve az érdekes témákat és kompozíciókat. Kiadványunkban több témára összpontosítva összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, kellékeket és más eszközöket, legyen szó portré-, természet- vagy éppen sportfotózásról.

Ízelítő a tartalomból:

- Keménykötésű fényképezők
- Kellékek sportfotózáshoz
- Tippek portréfotózáshoz
- Törölt fotóink megmentése
- Képszerkesztő a böngészőből

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a csütörtökön megjelenő májusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb Superguide kiadványunkat.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.