Hirdetés

Megjelent az Audio Superguide



|

Az elmúlt években nem készült átfogó digitális hangtechnikával foglalkozó kiadvány. Pótoltuk a hiányt!

Hirdetés

A modern elektronikus zene és a pörgő akciójelenetekkel operáló filmek világában sokan azt hiszik, hogy egy hangforrás akkor jó igazán, ha hangos és dübörög, ha a Lada kaszniját leszakítják a basszusok. Nincs így, a közép és a magas hangok is ugyanilyen fontosak és az igazán jó hangrendszer nem attól jó, hogy csak a mélyekre specializálódik, hanem ha az összhatás kiegyenlített. Természetesen nem csak a hangsugárzók a főszereplők e történetben, fontos az is, hogy milyen forrásból, milyen erősítőkkel, kábelekkel dolgozunk, illetve a megfelelő akusztikát a helyiség kialakítása is befolyásolja.

 



Sok apróságra kell egyaránt figyelni ahhoz, hogy elmondhassuk: ez a film/zene remekül szól. Legújabb digitális kiadványunkban több mint 60 oldalon az alapoktól indulva megmutatjuk, hogy mi a tiszta hang titka, hogy mi mindenre kell figyelni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt hozhassuk ki hangrendszerünkről.


Ízelítő a tartalomból:


- Mitől szól jól egy hangrendszer?
- Dolby, DTS és társai
- Belépőszíntű AV-receiverek tesztje
- A fejhallgatók típusai
- Jobb, mint a kalózkodás
- Tipp: hova tegyük a hangfalat?

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő novemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk majd a legújabb Superguide kiadványunkat.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.