Hirdetés

Megosztott családi fizetést tesztel az Uber



|

Az opcióval nem fordulhat elő, hogy a gyerek nem tud autót hívni.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban hazánkban is jelentős indulatokat szított Uber újabb módon próbál utazóközönséget szerezni. A jelenleg Atlanta, Dallas és Phoenix városokban tesztelés alatt álló "Family Profiles" funkcionalitás extra muníciót jelenthet a taxiscégek ellen vívott háborújában, ugyanis lehetővé teszi, hogy utazásaik során a családtagok ugyanazt a bankkártyát terheljék. A kártya tulajdonosa beállítja a kívánt kártyát a saját felhasználói fiókjában, majd kijelöli a kártyájával indirekt módon fizetni képes személyeket, és kész is.

Hirdetés


A funkció elsősorban a gyermekesek számára lehet szuper hasznos, hiszen a családi profil bekapcsolása után bármi is történjék, a fiatalok mindig képesek lesznek autót hívni a közlekedéshez. Nem kell számukra bankkártyát biztosítani, vagy éppen azzal törődni, hogy van-e fedezet a bankszámlájukon.


Sejthetően az Uber nem ragaszkodik ahhoz, hogy a csoportban lévő személyek konkrétan családtagok legyenek, így akár közeli barátok is pillanatok alatt kisegíthetőek, ha váratlanul bajba kerülnének. A csoportok jelenleg maximum 10 tagot számlálhatnak.


(Forrás: 9to5Google, Uber | Nyitókép: stephendotcarter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.