Hirdetés

Megreformálná a repülőjegyek vásárlását a Google



|

A Ryanair ügyvezetője szerint egyedülálló ár-összehasonlítón dolgozik a Google.

Hirdetés

Michael O'Leary egy, az Independentnek adott interjúja alapján könnyen lehet, hogy a Google új projektjei között szerepel az is, hogy megreformálják a repülőjegyek vásárlását. A Ryanair ügyvezetője azt mondja, hogy a légitársaságuk a Google-lel közösen dolgozik egy olyan megoldáson, amelynek a segítségével megváltozna a repülőjegyek vásárlása. 

Hirdetés

A Google állítólag egy ár-összehasonlító eszközt készít, ami messze lekörözne minden ma elérhető megoldást. A Ryanair a szerves része szeretne lenni az újdonságnak, így természetesen minden árát megosztja a webóriással. A légitársaság ügyvezetője azt is elárulta, hogy a projekt már márciusban elstartolhat. 

A Google hivatalosan csak annyit mondott, hogy több légitársasággal is kapcsolatban állnak a világon, de jelen pillanatban nincs semmi bejelentenivalójuk. Érdekesség, hogy korábban a briteknél már csináltak egy Flight Search nevű rendszert a foglalásokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.