Hirdetés

Megújul a Youtube webes felülete



|

Szűk körben már publikusan tesztelik a Material Design ráncfelvarrást.

Hirdetés

Az Android Police képernyőképekkel illusztrált beszámolója alapján az elkövetkező hetekben alaposan megújulhat a Youtube webes felülete. A Material Design elvekre épülő új ruhát szűk körben már publikusan is teszteli a videomegosztó, egyelőre csak a portál egyesült államokbeli kiadásában.

Hirdetés


A változásokhoz nehezen alkalmazkodók számára jó hír lehet, hogy pusztán kozmetikai jellegű újításokról van szó. Az áttervezés semmilyen érdemi funkcionális változtatást sem hozott, a különféle lapok felépítése maradt a régi, a menük és a gombok helye sem változott.


Egy süti értékének megváltoztatásával elméletileg manuálisan is bekapcsolható a Youtube új megjelenése, ám ezt nekünk csak részlegesen sikerült megtennünk, valószínűleg az egymásnak ellentmondó helyadatok okozták a problémát. A további képernyőképek, továbbá a sütivel kapcsolatos információk iránt érdeklődők az Android Police fent linkelt oldalán találják a részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.