Hirdetés

Megvan a nyár legjobb játéka? Megjelent a legújabb GameStar magazin



|

Játékkedvelő olvasóink figyelmébe ajánljuk a mától kapható GameStar magazint, amely kőkemény címlappal és nem kevésbé erős tartalommal vár titeket.

Hirdetés

A gengszter férfitest mögött olyan tartalom kapott helyet, amely feledteti velünk, hogy a nyár vége általában uborkaszezon a játékiparban. Az előzetesek között olyan nevek kaptak helyet mint a Resident Evil 6, a South Park: The Stick of Truth, az ArmA III, a Total War: Rome II, valamint a Guardians of Middle-earth, a DayZ Arma II mod kapcsán pedig egy kis zombis körültekintés is olvasható a lapban.

A PC-n tesztelt Sleeping Dogs a nyár legnagyobb meglepetése, de azért akad még pár érdekes cím a tarsolyban, mint például a The Last Story, a Port Royale 3: Pirates & Merchants, az Orcs Must Die! 2, a Panzer Corps: Afrika Korps, a Deponia vagy éppen a The Dark Eye: Chains of Satinav (kaland és stratégia rajongók most jó hónapot zárnak). 

Hardveres oldalról is érdekes lehet számunkra a 2012/08-as GameStar magazin, ugyanis az Acer Aspire Timeline U M3-581TG kimerítő tesztje mellett ultrabookok kerülnek a gamerek által felállított boncasztalra, és egy kis konzoltörténelem is került a lapba.

Szó esik még a játékok történetének fontosságáról, az idei GameStar Tábor eseményeiről, és egy kis retro életérzés is megcirógatja a Fallout 2 rajongók szívét múltidéző írás keretében.

Keresd a GameStar magazint Precursors teljes játékkal az újságárusoknál, további részleteket pedig ide kattintva tudhatsz meg a lapról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.