Hirdetés

Meizu M6 - MP3 lejátszó igényeseknek



|

A Meizu M6 kicsi, szépen megtervezett, igényes kivitelű és nem utolsósorban sokoldalú.

Hirdetés

Fém és műanyag ügyes ötvözésével igen mutatós lejátszót sikerült készíteniük a tervezőknek. A jó megjelenésben komoly szerepet játszik a szerelés minősége: sehol nem tapasztalunk illesztési hézagot, a csavarokat pedig elrejtették a kíváncsi szemek elől. Megjelenésében kicsit iPod-utánérzésnek tűnik, ám az Apple büszkeségével szemben ezzel teljesen elégedettek voltunk, talán az irányítást nem sikerült annyira jól megoldani. Az ugyanis egy négyállású gombbal valósítható meg, amely nemcsak hagyományos nyomógombként funkcionál, hanem érintésérzékeny is, ezáltal könnyedén, egy ujjal navigálhatunk a menüben.

 

meizu2.jpg

 

A menü átgondolt és jól kialakított, ám helyenként kicsit túlbonyolítottnak éreztük. Ez szerencsére a hétköznapi használat során nem érzékelhető, csupán teljes körű testre szabás esetén észlelhető.

Amint az egy komoly MP3-lejátszótól elvárható, a zenelejátszás és rádiózás mellett képnézegetést és filmnézést is lehetővé tesz. Ezek a szolgáltatások a viszonylag nagy méretű és remek minőségű kijelzőnek köszönhetően még az élvezhető kategóriába tartoznak - vagyis nemcsak amolyan extraként hirdetett, ám valójában teljesen használhatatlan funkciókként szerepelnek az adatlapon, mint azt oly sok esetben tapasztalhatjuk.

 

Adatok:

  • Egy gigabájt tárkapacitás
  • 2,4 hüvelykes, 260 000 színű, 320×240 felbontású kijelző
  • Beépített FM-rádió
  • XviD-kompatibilis
  • BMP, JPG, GIF formátumú képek megjelenítése
  • USB 2.0-s csatlakozás
  • 55 grammos tömeg

 

Előny: igényes kialakítás, széles körű szolgáltatások

Hátrány: érzésünk szerint az érintőgomb kivitelezésén lehetne javítani

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.