Hirdetés

Minden nap ünnep Karácsonyig - naponta változó játékakciók a GameStarnál



|

A GameStar Adventi Játéközön december 3-ától különleges Adventi naptárral teszi izgalmassá a decembert, minden nap egy PC-s vagy konzolos játékot vásárolhatsz olcsóbban, hogy szinte egész hónapban érezhesd a karácsonyi izgalmat.

Hirdetés

Akár magadnak, akár a családtagjaidnak szeretnél igazán ütős karácsonyi ajándékot olcsón venni, a GameStar Adventi Játéközön napi akciójának köszönhetően nem lesz gondod az ötleteléssel, és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról a vásárláshoz. A virtuális adventi naptár segítsével december 3. és 19. között minden hétköznap, illetve hétvégente egy új meglepetés várja a látogatókat.

Az oldalon egy visszaszámlálót látsz, az mutatja, hogy még mennyi idő van hátra az aktuális karácsonyi akciós ajánlatból, és ha megrendeled a leárazott terméket, mielőtt az óra eléri a nullát, akkor máris ünnepelhetsz. Minden éjfélkor újraindul a számláló és megnyílik az adventi naptár új ablaka, ahol egy új leárazott termék jelenik meg. Azonban minden ajánlat 48 óráig érvényes, tehát ha véletlenül lemaradtál egy lehetőségről, másnap még kedvezményes áron megrendelheted a GameStar Adventi Játéközön oldaláról. Hétvégén csak egy akciós termék kerül ki, ilyenkor vasárnap éjfélig veheted meg az aktuálisan leárazott terméket. 

December 19-éig napi leárazások keretében most rendkívül olcsón szerezhetsz be PC-s vagy konzolos játékokat, amelyeket sehol máshol nem kapsz meg ennyire kedvező áron. Ha családtagnak, párodnak, vagy barátnak szeretnél karácsonyi ajándékot venni, és te nem vagy annyira járatos a játékok világában, akkor is érdemes a GameStar Adventi Játéközön adventi oldalát böngészni, hiszen a napi akciót képekkel, videókkal és szöveges leírással is bemutatják, így pontosan tudod majd, mit is vásárolsz - rendkívül olcsón. Ráadásul sorba sem kell állnod az ünnepi felhajtásban összetódult embertömeg közepén, egyetlen kattintással tiéd lehet a legjobb ajándék. Minden nap ünnep decemberben - nem véletlenül mondtuk ezt.

A GameStar Adventi Játéközön adventi naptára tehát december 3. és 19. között minden nap kinyílik egy új akcióval, így olyan karácsonyod lehet, ahol adni és kapni is nagyon jó lesz, ráadásul a pénztárcád sem érzi meg majd olyan hamar az ünnepi lázat. Nézz fel minden nap a erre az oldalra és készülj a meghosszabbított ünnepi zsongásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.