Hirdetés

Mindenki megőrült a lézerborotváért



|

A Skarp lézerborotva közel 4 millió dollárt gyűjtött a Kickstarteren.

Hirdetés

A borotválkozás a mai napig nem számít kellemes élménynek, hiszen könnyen előfordulhatnak apróbb vágások, érzékenységek, gyulladások vagy benövések. Nemrég nagy vihart kavart, amikor két svéd bemutatta a megoldását, a Skarp nevű lézerborotvát. 

Hirdetés

A projekt azóta abszolút szárnyalásnak örülhetett a Kickstarteren, és hat nappal a határidő vége előtt az eredetileg kitűzött 160 000 dollár helyett majd 4 milliót gyűjtött

Az emberek egyébként azért is olyan izgatottak, mert az egyik feltaláló, Morgan Gustavsson egyik korábbi lézerét sok professzionális cég használja szőreltávolítással kapcsolatos szolgáltatásoknál. 

A lézer eddig csak a sötét szálakat tudta azonosítani és eltávolítani, de állítólag mostantól a világos és az ősz árnyalat sem probléma. 

Az ígéretek szerint a borotva csak a szőrszálakat vágja, más testrészeket nem. Ha minden jól megy, márciusban már kapható, 159 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.