Hirdetés

Minecraft tábor már Budapesten is!



|

A nagy érdeklődésre való tekintettel a fővárosban is elindítjuk nyári táborunkat, ahol a gyermekek elsajátíthatják a Minecraft programozás alapjait.

Hirdetés

Március végén hirdettük meg Balatonlellei HelloWorld táborunkat, amelynek különlegessége, hogy a jelen lévő tizenévesek közvetlenül a Minecraft világán belül tapasztalhatják meg programozás szépségeit. A fiatalok körében rendkívül népszerű játékban gyakorlatilag megalkothatják a saját játékukat, alapvetően befolyásolva az elképzelt álomviláguk viselkedését.  A rendkívül eseménydús egy hét alatt a táborlakók a bonyolult redstone építmények létrehozásán felül megismerhetik a command block és a Lua-kezelés szépségeit, sőt még a szerveroldali programozásba is belekóstolhatnak.

Minket is meglepett, hogy milyen nagy érdeklődés van a bentlakásos Minecraft tábor iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy még egy hasonló tábort indítunk a HelloWorld keretein belül, a fővárosiaknak is közel hozva a nemzetközi szinten is különleges, szakemberek által összeállított képzésünket. Az EPAM támogatásával megrendezett napközis táborban így a jelenlévők elsajátíthatják a Minecraft-programozás alapjait az egy hetes intenzív tanfolyam során, amely végén maguk is képesek lesznek manipulálni a kockavilágukat. A nappali foglalkozások díja déli étkezéssel együtt mindössze 26 900 forint, amely mellett természetesen még a bentlakásos táborunkba is lehet jelentkezni, amely az esti programokkal, versenyekkel együtt a legteljesebb élményt kínálja.



Illusztráció: Molnár Márti

Időpont: augusztus 1-5. (8-16 óráig)
Ár: 26 900 forint (tartalmazza a déli étkezés, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Óbudai Harrer Pál Általános Iskola (1033 Budapest, Harrer Pál utca 7.)
Korosztály: 10-14 év

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.