Hirdetés

MP3 Toolkit: ingyes MP3 konvertálás egyszerűen



|

Utazáshoz, archiváláshoz, helymegtakarításához, futáshoz, vagy egyáltalán, zenehallgatáshoz kiváló szolgálatot tesz egy ingyenes, de jól használható konverter.

Hirdetés

Az a jó a PC-s szoftverekben, hogy szinte nincs olyan feladat, amire ne lenne kiválóan alkalmas, de mégis ingyenes alternatíva a szoftverkínálatban. Ráadásul ezek az ingyenes programok közel ugyanolyan hatékonyak, mint fizetős társaik, például elég, ha a GIMP-re és a Photoshopra gondolunk. Most viszont maradjunk a tárgynál, azaz az MP3 konvertálásnál, amire megfelelő lehet az MP3 Toolkit nevű szoftver, ami szintén a freeware kategóriában indul.

Tartalmaz MP3 editort, CD rippert, tag szerkesztőt, MP3 vágót, MP3 rögzítőt, és ismer egy halom formátumot, mint WMA, WMV, MP4, WAV, OGG, FLV, MOV, M4P, M4A, és sokan mások, amiket nem annyira használunk (APE, FLAC, stb.). Alkalmas telefonos dolgokhoz is, például csengőhangok készítésére, mobil eszközökhöz való illesztésre. Felülete egyszerű, könnyen értelmezhető és kezelhető, így pillanatok alatt elvégezhetjük  számunkra szükséges műveletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.