Hirdetés

MPIO FL500 - igényesen egyedi



|

Az MPIO aprósága az igényes hangzás és az egyedi formavilágú eszközök kedvelőinek fog leginkább tetszeni.

Hirdetés

Az MPIO FL500-as készüléket a különleges formavilága mellett leginkább az egyszerűség jellemzi. A készülék viszonylag csekély tudással bír, ám ezt korántsem hibának, inkább pozitívumnak értékeltük. Az egyszerűség nem csupán remek kezelhetőséget kölcsönöz számára, hanem az árra is jótékony hatással van. A menürendszere a végletekig leegyszerűsített, a készülék által kínált szolgáltatások között (zenelejátszás, FM Rádió, felvétel) egy háromállású kapcsolóval váltogathatunk. Az egyes szolgáltatásokhoz minimális beállíthatóság párosul, mégsem éreztük hiányát semminek. Könnyen megbarátkozunk vele és használat közben úgy tűnt, mintha már évek óta az oldalunkon lógna. Teljesítményével és működésével egyaránt elégedettek voltunk, a hangzásvilága pedig az MPIO-tól megszokott remek minőséget nyújtja.

 

resizeofmpio.jpg

 

Számítógéppel egy kábel segítségével a szokásos módon USB-n keresztül teremthetünk kapcsolatot. Az adatok és zenék áttöltése mellett a beépített akkumulátor regenerálása is ily módon valósítható meg. A hallgatni kívánt zenéket a Media Player segítségével másolhatjuk a készülékre, valamint adatmódba kapcsolva háttértárként is használhatjuk az FL500-at.



 

Adatok:

-- 1 Gb tárhely

-- USB 2.0-ás csatlakozás

-- beépített akkumulátor

-- beépített mikrofon és FM rádió

-- MP3, WMA, ASF formátumú állományokat kezel

-- háromsoros LCD kijelző

-- legfeljebb 15 órás lejátszási idő

-- 23,5 gramm

-- 7 gyári és egy egyedi hangszínbeállítás

 

 

resizeofmpiofl500.jpg

 

 

Értékelés:

 

Előny: egyedi megjelenés, egyszerű használat

Hátrány: az adatként rámásolt állományokat nem kezeli a lejátszó

Teljesítmény: 89

Szolgáltatás: 84


 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.