Hirdetés

MPIO FY800 - Ne csak hallgasd, rögzítsd is!



|

Látszólag egy újabb iPod mini klón, valójában egy zenelejátszó és egy diktafon ügyes ötvözete.

Hirdetés

A mérnökök igencsak visszafogottan kezdtek hozzá a tervezéshez, a külsőt csak másodlagosnak tartották, elsődleges szempontként a funkcionalitást tartották szem előtt. A végeredmény tekintetében igen pozitívak a tapasztalataink, az igényes összeszerelés, a szolid megjelenéssel remek párost alkot. A viszonylag nagy betűk miatt, még az egyébként kicsinek tűnő kijelző sem csökkentette a használati értéket.

 

resizeofmpiofy800.jpg

 

A készülék központi részére helyezett felvevőgomb is bizonyítja mennyire komolyan vették a diktafon funkciókat. A számos beállítási lehetőség közül az automatikus hangra aktiválódó felvételi üzemmódot találtuk a legpraktikusabbnak. Itt többféle érzékenység közül választhatunk, ennek köszönhetően a megfelelő beállítás mellett csekély az esélye annak, hogy pl. a szabadban egy elhaladó autó zajára beindulna a felvétel.

 

 

Adatok:

-- 1 Gb tárkapacitás

-- SD kártyával bővíthető

-- saját akkumulátor

-- USB-ről tölthető

-- beépített FM rádió

-- használható USB-s háttértárként

-- hangra aktiválódó felvételi lehetőség

-- háromféle felvételi minőség

-- három jelerősség szint

-- elalvás üzemmód

-- maximum 15 órás üzemidő

-- 34 gramm

 

 


Előny: hasznos kiegészítő szolgáltatások

Hátrány: nincs vonalbemenet

Teljesítmény: 94

Szolgáltatás: 91

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.