Hirdetés

Multi-Mount: adapter plusz SSD és HDD beépítéséhez



|

Az OWC új adaptereivel 2,5 hüvelykes meghajtót 3,5 hüvelykes, 3,5-öst pedig 5,25 hüvelykes helyre építhetünk be.

Hirdetés

Az OWC (Other World Computing) bemutatta legújabb kiegészítőjét, egy érdekes adaptert, amely több formában is elérhető, és arra szolgál, hogy plusz merevlemezeket, illetve SSD-meghajtókat építsünk gépünkbe, ha kifogytunk a megfelelő helyekből.

 

A Multi-Mount alkalmas arra, hogy a 2,5 hüvelykes SSD-ket 3,5-ös, vagy 5,25-ös helyre építsük be, illetve a 3,5 hüvelykes merevlemezeket is betehetjük az optikai meghajtó számára fenntartott helyek valamelyikére.

 

Az adapterek a repülőgép-iparban használatos alumíniumból készültek, és nyitott kialakításúak a megfelelő szellőzés érdekében. Mindegyikre kerültek gumilábak is a megfelelő zaj-és vibrációmentesítés érdekében. Méretektől függően a Multi-Mount árai 18 és 40 dollár között mozognak. A pontos típusok itt tekinthetőek meg.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.