Hirdetés

Multimédiás meghajtó az Iomegától



|

500 GB kapacitás, HDMI-csatolóval.

Hirdetés

 

Az EMC a napokban 213 millió dollárért felvásárolta az Iomega vállalatot, amely továbbra is szeretne a piac aktív szereplője maradni. A gyártó bemutatta a legújabb ScreenPlay HD multimédiás meghajtót.

 

screenplayhd.jpg

 

Az első ilyen tároló anno még 60 GB-os kapacitással rendelkezett, a most bejelentett modell ellenben már 500 GB adatot képes tárolni. A meghajtó HDMI-csatolóval és kompozit csatlakozóval egyaránt rendelkezik.

 

Az új ScreenPlay HD ismeri a WAV, WMA, MPEG-1/2/4, MP3, OGG, AC3, AVI, DivX, XviD és JPEG formátumokat, az SD memóriakártyák tartalmát ráadásul képes 720p-re, vagy 1080i-re felkonvertálni. A 220 dollárba kerülő meghajtó mellé egy távirányító is jár. Bővebb információ a gyártó weblapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.