Hirdetés

Nahát: ma jön Linuxra a Tomb Raider



|

Windows és Mac után újabb platformon teszi tiszteletét a 2013-as reboot.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk a linuxos gamereknek. A nagy költségvetésű játékok Mac és Linux átiratainak készítésére specializálódott Feral Interactive váratlanul bejelentette, hogy még a mai napon elérhetővé válik a 2013-as Tomb Raider pingvines változata, így mindhárom fő számítógépes rendszeren játszható lesz a nagy sikerű reboot.

Hirdetés


A Feral saját boltja mellett a Tomb Raider természetesen a Steamen is elérhető lesz, így aki korábban már megvásárolta, az a Windows és Mac változatok mellett automatikusan hozzáférést kap a linuxos kiadáshoz is. Érdekességként megemlítendő, hogy Linuxon eddig a játéksorozat egyetlen tagja sem volt natívan futtatható.


A fejlesztőcég tájékoztatása szerint a linuxos Tomb Raider futtatásához minimum Intel Core i3 vagy AMD FX-6300 processzor, 4 GB rendszermemória, továbbá 1 GB memóriás NVIDIA GeForce, vagy 2 GB memóriával szerelt AMD Radeon grafikus kártya szükséges.


Az alapjáték teljes ára 19,99 euró, az összes DLC-t tartalmazó Game of the Year kiadás pedig 29,99 euróba kerül.


(Forrás: OMG!Ubuntu)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.