Hirdetés

Ne nyisd meg ezt az oldalt, ha ma még dolgozni akarsz



|

Ha szereted a macskákat, a mozgó gifeket és a mémeket, akkor meg főleg ne. Nekünk is kifejezetten nehéz volt elszakadni tőle, és megírni ezt a cikket.

Hirdetés

Azt tökéletesen tudjuk, hogy az internetet a macskák hajtják előre. Még az is lehet, hogy az egész WWW őrületet titokban a macskák által képviselt háttérhatalom találta fel, és az emberek érdeklődését folyamatosan macskás gifekkel és cuki cicás videókkal altatják el, hogy közben észrevétlenül szövögethessék hatalomátvételi terveiket.

Hirdetés

A normál életritmusra, vagy akár a munkahelyi teljesítményre már az is erősen visszahúzó hatással bír, ha valaki a napi feladatok szünetében valamelyik közösségi oldalon rábukkan valamilyen nyávogós tartalomra, de van ennél kegyetlenebb fegyver is, amit egy ötletes weboldal felismert, és nem fél használni.

A Procatinator.com neve nem véletlenül áll a halogató (procastinator) és a macska (cat) szavak összeolvasztásából. Az oldal ugyanis semmi mást nem csinál, csak feldob egy teljesen vélegtlenszerűen kiválasztott macskás gifet, és alákever valamilyen, általában egész jól passzoló zenét. Aztán azt tolja az arcunkba egy ideig, aztán vagy mi magunk nyomhatunk megbűvölve a következőt kérő hivatkozásra, vagy a rendszer vált egy újabb gif+zene összeállításra.

A gifek általában a legőrültebbek és a legcukibbak közül érkeznek, és néha olyan csodás mém-áthallásokat is kifoghatunk, mint ez a mix, ami a kultfilmet felhasználó gif és a pontosan hozzá passzoló zene tökéletes találkozása (ja, igen, ha találunk egy frappáns párost, azt a kép bal felső részén található közvetlen linken később is elérhetjük, vagy átküldhetjük másoknak).

De ugye nem nyitottad meg az oldalt munka közben? Ugye még itt vagy? Ugye még van értelme a napodnak? Ugye nem rúgnak ki emiaÚtt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.