Hirdetés

Nem megy a játék? Fogadj gamer magántanárt!



|

Profi játékosoktól vehetünk személyre szabott leckéket egy japán cégnek hála.

Hirdetés

Valószínűleg minden hobbijátékos megtapasztalta már, hogy a kényelmes single player részből az online csatatérre merészkedni sokszor igencsak lelombozó élményeket tartogat. A kitartóak kellő időbefektetéssel természetesen felhozhatják magukat a megfelelő szintre, aki viszont nem szeretné, hogy a folyamatos kudarcok kedvét szegjék, hamarosan akár magántanárt is bérelhet.

Hirdetés

A GameLesson nevű japán cég oktatói között az eSport világában jól ismert nevekkel is találkozhatunk. Abadango, Haitani és társaik olyan játékok profi kezelésére tanítják meg "diákjaikat", mint a Street Fighter V, a Super Smash Bros., vagy a Splatoon. Oszakában és Tokióban az oktatók akár házhoz is mennek, a világ többi részén élők pedig online leckéket vehetnek tőlük.

A céget máris sok kritika érte az magas árak miatt (egy online óra 39 dollárnál, egy otthoni lecke pedig 97 dollárnál kezdődik), illetve az oldalukon megjelent állítólagos hamis felhasználói vélemények miatt. A GameLesson indulását a fentiek következtében ismeretlen időre el is halasztották, mi mindenesetre kíváncsian várjuk, mekkora igény mutatkozik majd a szolgáltatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.