Hirdetés

Nem segít többé Trumpnak az Uber első embere



|

Travis Kalanick kilép Donald Trump tanácsadói közül, Elon Musk marad a nagyobb jó érdekében.

Hirdetés

A #DeleteUber kampány többek között azért kezdődött el, mert az Uber ügyvezetője tagja annak a tanácsnak, amely Donald Trump elnököt látja el üzleti trendekről tanácsokkal. 

Hirdetés

Travis Kalanick azonban úgy döntött, hogy kilép a tanácsból, és többé nem segít Trumpnak. A belső memóban megemlítette, hogy a döntése mögött Trump legutóbbi korlátozásai és intézkedései állnak, leginkább a bevándorlási rendelet. 

A fentebb említett kampány hatására egyébként rengetegen törölték az Uber appot, és telepítettétek a Lyft appot. Ennek hatására a Lyft megelőzte az Ubert az App Store ingyenes toplistájában, most először. 

A tanácsban egyébként 18 üzleti vezető van, köztük Elon Musk is. A Tesla vezére a nagyobb jó érdekében nem száll ki a csoportból, amelynek a feladata, hogy elmondja az elnöknek: egy-egy döntés hogyan hat az üzleti világra és a munkaerő-piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.