Hirdetés

Nem szeretjük az e-könyv-olvasókat



|

A Rasmussen Reports legalábbis erre az eredményre jutott.

Hirdetés

A Rasmussen Reports legújabb felmérése szerint a hagyományos könyvek még mindig óriási előnyben vannak az elektronikus társaikkal szemben. A cég elemzése szerint az átmenet sokkal lassabban történik meg, mint ahogyan azt a média előadja. 

A kutatásaik eredménye szerint az amerikai lakosság 75 százaléka még mindig a hagyományos könyveket részesíti előnyben, és csak 15 százalék mondja azt, hogy inkább egy e-könyv-olvasót választana. További 10 százalék nem tud dönteni a kérdésben. 

A felmérést ugyanakkor érdemes kicsit megvizsgálni, vajon mennyire fest hiteles képet a témáról: a Rasmussen Reports mindössze 1000 felnőttet kérdezett meg, ráadásul összesen 2 napig tartott a kutatásuk. Ez persze nem tűnik túl reprezentatívnak, főleg, ha hozzávesszük az Apple, az Amazon, a Barnes & Noble és a Sony sikereit is az eredményhez. A hagyományos kiadással foglalkozó vállalatok számára mindenesetre egy ideig még életben maradhat a remény. 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.