Hirdetés

Női startupokat keres a Vodafone



|

Hat hetes berlini tréning keretében kaphatnak hasznos tudást a kiválasztottak.

Hirdetés

A Németországban működő Vodafone Institution egy Európában egyedülálló kezdeményezéssel segíti a nők által létrehozott, illetve a nők helyzetének javítását támogató startupokat. Az F-LANE pályázat célja, hogy minél több nő vállalhasson vezető szerepet a technológiai fejlődésben, és világszerte segíthessék társaikat is. A pályázatra természetesen magyar startupok is jelentkezhetnek. A nyertesek egy hathetes berlini képzés során a szakma legjobbjaitól tanulhatnak, illetve üzleti kapcsolatokat építhetnek.


Hirdetés


Az F-LANE partnerei az Impact Hub Berlin és a Social Entrepreneurship Akademie. Az együttműködés célja beazonosítani azokat az innovatív startupokat, amelyek a nőkre koncentrálnak, bátor megoldásokkal igyekeznek válaszolni társadalmilag fontos kérdésekre, és képesek akár globális szinten is változásokat előidézni.


Alice Steinbrück, a Vodafone Institution social business üzletágának vezetője elmondta: a korunkban zajló digitális átalakulás kitűnő lehetőséget biztosít, hogy a lányok és nők helyzetén javítsunk. A nőket életük minden területén segítheti a technológia, amennyiben a legjobb digitális termékek úgy valósulhatnak meg, hogy kifejlesztésükben a nők is tevékenyen részt vesznek. Az F-LANE épp ezt a támogatást biztosítja.


Az F-LANE program hat hetes tanulási és piacra lépési lehetőséget biztosít öt olyan startupnak, amely a technológia felhasználásával a nők esélyegyenlőségét segíti. A nyertes pályázók Berlinben tanulhatnak a legjobbaktól. A tréning ideje alatt biztosított számukra a lakhatás, a mindennapi élethez szükséges fedezet és akár a gyerekekről való gondoskodás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.