Hirdetés

Nyár végén beindulhat az Amazon Spotify riválisa



|

Az új havidíjas megoldás életképesebb lehet, mint a jelenleg elérhető Amazon Prime Music.

Hirdetés

Az Amazon nem titkolt célja, hogy a digitális világ "mindent egy helyen" áruházává váljon, ehhez pedig természetesen egy jó zenestreamelő szolgáltatás is hozzátartozik. A fizető tagok részére alapból elérhető Amazon Prime Music sajnos nem a legkényelmesebb megoldás, illetve kínálata is erősen limitált a konkurenciához képest, így lépésük mindenképpen várható volt.

Hirdetés

A Reaters által megszellőztetett új szolgáltatás 9,99 dolláros havidíjával a Spotify, az Apple Music, a Deezer, a SoundCloud Go és társaik közvetlen riválisa lehetne. Ugyan az Amazon hivatalosan még nem erősítette meg az értesüléseket, úgy tűnik, a Prime Music is megmaradna egyfajta alternatívaként azoknak az Prime tagoknak, akik casual zenehallgatóként nem fizetnének pluszban több millió szám eléréséért.

Nem ez lenne egyébként az Amazon első külön havidíjas szolgáltatása, elég csak a Kindle Unlimited és ComiXology Unlimited ekönyves, illetve képregényes opciókra gondolni. Ha minden igaz, a cég nyár végén, vagy az év vége felé indíthatja el új zenestreamelőjét, ami később saját kütyüjeiken alapfelszereltség lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.