Hirdetés

Nyári fotópályázat a PC World oldalain



|

Vágj egy jó képet, és hozzád vágunk cserébe egy gépet!

Hirdetés

Itt a nyár, és eljött az ideje, hogy elszakadj az íróasztalodtól. Menj kirándulni, nézd meg az olimpiát, vagy irány egy jó kis fesztivál! Készítsd el a lehető legjobb képet sport, természet vagy fesztivál témában, és küldd be legalább 4 megapixeles méretben a fotopalyazat@idg.hu címre. Az általunk kiválasztott képeket feltöltjük Facebook oldalunkra, és az ezek közül legtöbb Like-ot kapott 9 (kategóriánként 3) fotó tulajdonosa közül mi választjuk ki a díjazottakat, akik az alábbi nyereményeket kapják:

1. Fuji XP 150 kamera

2. Epson L800 Ultanagy kapacítású fotonyomtató

3. ION FILM2SD film és diaszkenner

A legtöbb Like-ot kapott kép készítője pedig megkapja a Könzönség díjat, ami egy  Olympus 7010

A képek beküldésének határideje: augusztus 15. A facebookos szavazás augusztus 26-ig tart. Eredményhirdetés pedig a szeptemberi számunkban lesz olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.