Hirdetés

Nyereményeső az ország legnagyobb robotversenyén



|

Korlátlan Hipernet és PC World előfizetést, gamer egereket, füleseket és pólókat nyerhetnek az ország legjobb fiatal robotprogramozói.

Hirdetés

Szinte pillanatokon belül elrajtol közép-kelet-Európa legnagyobb Gamer rendezvénye a PlayIT Show, ahol a PC World szerkesztőivel is találkozhattok. Többek között ESET szabadulószobával és az ország legnagyobb robotversenyével készülünk a két napos IT-fesztiválra.





Az utolsó simításokat végezzük, elkészült a LEGO-pálya, amelyen a versenyzők feladata aknák hatástalanítása, illetve a veszélyes csapdák elkerülése lesz, többek között a kijelölt ösvényen robotokkal végighaladva. A versenyben 2-3 fős, 10-18 évesekből álló csapatok vehetnek részt, akiknek összesen 3x5 percük lesz arra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsék össze a PC World és a GameStar közös HelloWorld színpadán. Természetesen felkészülésre is lehetőséget adunk, így a gyakorló asztaloknál a versenyzőknek további 30 percük lesz arra, hogy robototokat a lehető legjobban a pályára hangolják, illetve akár átépítsék azokat.





A sikerélmény garantált, hiszen felkészült pedagógusaink fogják a helyszínen segíteni a csapatokat. Ráadásul a megoldáshoz szükséges robotokat is az indulok rendelkezésére bocsájtjuk (TRACK3R, EV3MEG, GRIPP3R), amelyek mind jó alapot jelenthetnek a versenyhez, de természetesen bármikor átépíthetőek. A részletes LEGO Mindstorms EV3 feladat kiírásunkat, az előzetes pályatervünket és a pontozólapunkat már letölthetitek, a Codie kihívás részleteivel pedig hamarosan érkezünk.

Természetesen értékes nyereményekkel is készülünk. Az első három helyezett csapatok nem csak a kitüntetett címmel lehetnek gazdagabbak, hanem értékes nyereményekkel is díjazzuk őket, többek között PC World előfizetés, a Telenor Hipersuli programjának felajánlásából egy évig korlátlan Hipernet kártya, valamint Huawei ajándékcsomag is a legügyesebb három fős csapatoké lehet. A nyeremények a következők, versenyekre lebontva:

LEGO Mindstorms csata (szombat)
Első helyezett: Bitfenix Flo fülhallgató és ajándék PC World magazin
Második helyezett: Cougar 250M egér és ajándék PC World magazin
Harmadik helyezett: Huawei Bluetooth hangszóró és ajándék PC World magazin
Codie kihívás (szombat)
Első helyezett: negyedéves PC World előfizetés
Második helyezett: Codie póló és ajándék PC World magazin
Harmadik helyezett: Huawei okostelefon tripod és ajándék PC World magazin
LEGO Mindstorms csata (vasárnap)
Első helyezett: Korlátlan éves Hipernet előfizetés és ajándék PC World magazin
Második helyezett:  Genius DeathTaker egér és ajándék PC World magazin
Harmadik helyezett: Huawei Bluetooth hangszóró és ajándék PC World magazin
Codie kihívás (szombat)
Első helyezett: negyedéves PC World előfizetés
Második helyezett: Codie póló és ajándék PC World magazin
Harmadik helyezett: Huawei okostelefon tripod és ajándék PC World magazin



Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődésedet. Ha igen, akkor továbbra is várunk Magyarország eddigi legnagyobb robotcsatájára, ahol a veled egykorú legjobb robotprogramozókkal méretheted össze tudásod. Jelentkezés és bővebb információ: hello.pcworld.hu

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.