Hirdetés

Nyerj előfizetéssel egy Xbox One konzolt



|

Soha nem volt még ilyen jó PC World előfizetőnek lenni. Akciónk keretében egy Xbox One ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Hirdetés

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy rendkívüli év végi előfizetői akcióval készültünk új és meglévő olvasóiknak, amely keretén belül a 12 lapszámunk mellé ajándékba adjuk az Office 365 Personal éves előfizetését - 1 TB tárhellyel -, a Panda két eszközre telepíthető éves védelmét, az IObit driver-frissítő segédprogramját, a WinUtilities díjnyertes rendszerkarbantartóját, valamint a Zoner professzionális képmenedzserét. A csomag értéke több mint 65 ezer forint, ám az akció keretén belül, korlátozott ideig az alapcsomag most mindössze 19 980 forintért lehet a tiéd.

Hirdetés


Egy prémium csomagot is összeállítottunk még több ajándékkal. 25 980 forintért nem csak az eddig felsorolt szoftverek lehetnek a tiéd, de még egy PC World pólóval és egy alkoholszondával is megajándékozunk, valamint választhatsz egyet értékes tárgynyereményeink közül, ahol többek között Skullcandy hangszórót, 32 GB-os pendrive-ot, valamint laptophátizsákot is találsz. A választható tárgyak teljes listája a pcworld.hu/elofizetes oldalon olvasható.



Ráadásul az előfizetéssel akár egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhetsz, ugyanis azok között, akik az akció keretén belül előfizetnek a PC World magazinra kiadónknál, január 20-án egy Xbox One ajándékcsomagot sorsolunk ki meglepetés játékokkal.

További információ és megrendelés: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.