Hirdetés

Nyomtass bármit 3D-ben



|

Elindult a Shapeways szolgáltatása, amelynek keretében el is adhatjuk az apróságokat.

Hirdetés

Mivel a 3D-s nyomtatáshoz speciális eszközökre van szükség, ezért a cégeknek jelenleg nagy esélye van arra, hogy bebiztosítsák magukat a szektorban. Igény az már van a szolgáltatásra, az otthoni felhasználásra azonban még valószínűleg hosszú éveket kell várni. A korán kezdő vállalatok között van a Shapeways is, amely elindította az új oldalát. 

A Shapeways új közösségében a felhasználók számos terv között böngészhetnek, amik le is tölthetőek. Ha valaki úgy dönt, akkor a saját megoldásait is feltöltheti, azonban sokkal érdekesebb, hogy a Shapeways a beérkező rendeléseket is fogadja. A megrendelők összesen 30 féle anyagból válogathatnak a nyomtatáshoz. 

Az oldalon azok a termékek is eladhatóak, amelyek teljes mértékben ilyen eljárással készültek. Nagyobb kereslet egyelőre viszont csak a kisebb dolgok iránt várható, hiszen a nagyobbak problémásabbak és jóval drágábbak is jelen pillanatban. Érdekesség, hogy akár ékszerek részeit is kérhetjük 3D-s nyomtatásban, fémből is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.