Hirdetés

Okosgrill a kertben



|

A Quirky + GE új eszköze a grillezést is okosabbá teszi.

Hirdetés

A Refuel segít nekünk felkészülni a grillszezonra. A koncepció nagyon egyszerű: az eszköz megmutatja nekünk, mennyi propán maradt a gázpalackunkban a legutóbbi sütögetés után. Ez az információ bárhol, bármikor elérhető, a Quirky Wink alkalmazásának köszönhetően. A riasztás testreszabható, így azonnal megtudhatjuk, ha kifogyóban van a gáz.

Hirdetés

A leolvasott értékek – negyed tartályokban megadva – pontatlanok, sokkal inkább, mint a már forgalomban lévő nyomásmérők, amik ugyan ezt a feladatot látják el, 10 vagy 20 dollárért (gyakorlatilag a Refuel árának negyedéért). Ezek a mérők a tartály fúvókájára vannak akasztva, és kompatibilisek minden gázzal működő grillel. Sőt, a legtöbb ilyen modern grillen eleve van nyomásmérő. A Refuel méréseit a palack súlya alapján végzi, és csak egy adott méretű gázpalackkal kompatibilis.


Mégis, a Refuel csak egy kicsivel kerül többe, és ha belegondolunk, ez a plusz megéri, mert cserébe az alkalmazással bárhonnan elérhetők az információk. Egy feladatra van hitelesítve, és ezt elég jól elvégzi ahhoz, hogy valóban hasznos legyen. Felállítása és működtetése nagyon egyszerű, az applikációban nincsenek rejtett funkciók vagy extrák, ami bonyolíthatná a dolgot. Egyszerűen csak méri a gáztartályunk töltöttségét. Nem kell hanyatt esnünk tőle, de amikor évente néhány alkalommal a barkácsboltban a grill-részlegnél tanácstalankodunk, a Refuel kisegíthet minket, hogy vegyünk-e palackot, vagy ne.  

 
Útmutató a Refuel beüzemeléséhez



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.