Hirdetés

Okosnadrággal otthon próbálhatsz ruhát



|

A Like a Glove segítségével biztosra mehetünk az online nadrágvásárlások során.

Hirdetés

Leginkább a viselhető eszközök kategóriájába sorolható, a Like a Glove funkciója viszont nem az egészséges életmóddal vagy sportolási tevékenységeinkkel kapcsolatos. Az univerzális méretű okosnadrág körülbelül olyan, mint egy leggings, ami beépített érzékelői segítségével meghatározza paramétereinket deréktól lefele, majd segít megtalálni a tökéletes ruhadarabot.

Hirdetés

Ha belebújtunk, elég bekapcsolni az elején található gombbal, majd öt másodpercen keresztül egyenesen állni. Az adatok Bluetoothon keresztül bekerülnek az eszközhöz tartozó, Androidon és iOS-en is működő alkalmazásba, ami ezután márkákat, modelleket és méreteket ajánl számunkra. A kiválasztott darabokat ezután azonnal meg is vásárolhatjuk a partnerek online áruházaiban.

A Like a Glove ezzel sikeresen kiküszöbölheti a netes ruhavásárlás egyik legnagyobb hátulütőjét, hogy nincs lehetőségünk felpróbálni a termékeket, még ha egyelőre egyetlen darabra fókuszál is. Az okosnadrág október 16-ig 39,99 dollárért rendelhető elő (utána 99,99-be dog kerülni), szállítása pedig 2016 elejére várható. A projekt sikerét nagyban meghatározhatja, hogy sikerül-e elegendő nívós partnert találni az online ruházati áruházak között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.