Hirdetés

Olympus µ 730 óriás kijelzővel



|

Apró fényképező 7,6 cm átmérőjű óriás LCD kijelzővel

Hirdetés

A kijelző méretéből adódóan a felvételkészítés igazán kellemes, eredményt pedig egyszerre akár többen is megnézhetik.

A fényképezőgép elegáns, időjárásálló fém váza rendkívül vékony, és elegáns. A 7,1 millió pixel nagy képalkotó teljesítményt tesz lehetővé, a 3x-os zoom objektív pedig rugalmasságot biztosít a felvételkészítés során. A BrightCapture technológiának köszönhetően - µ sorozat többi tagjához hasonlóan - a µ 730 rendkívüli jellemzőkkel bír gyenge fényviszonyok mellett.

Az LCD kijelző megnövelt kontrasztja, és a nagyobb ISO értékek miatt a képek világosabbak, így gyenge fényviszonyok mellett jelentősen könnyebb és eredményesebb a felvételkészítés. A sokoldalúság növelése érdekében a BrightCapture technológia már a filmfelvétel üzemmódban is használható. A µ 730 még ennél is többre képes a sötétben – mivel gombjai világítanak, használatuk többé már nem csak szerencse kérdése.
Olympus µ 730 – fő jellemzők
· Időjárásálló fém váz
· 7.6cm/3” átmérőjű LCD kijelző (230,000 pixel)
· 7.1 millió pixel
· 3x-os optikai zoom objektív (35mm-es megfelelője 38-114mm), 1:3.5-5.0
· A BrightCapture technológia segíti a felvételkészítést gyenge fényviszonyok között – filmfelvétel üzemmódban is (640x480 pixel 30fps sebességgel)
· Világító gombok
· A digitális képstabilizáló szerkesztő funkció, csökkenti az elmosódott képek kockázatát
· 20 expozíció-vezérlési program (pl. Sport, Vízpart és Hó, Gyertyafény) és Automata üzemmód
· Útmutató funkció
· „Perfect Fix” gomb az életlenség, ellenfény és vörösszem-hatás javítására
· Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
· Többnyelvű menü, 10 nyelv plusz 15 további tölthető le Interneten keresztül (alapnyelvek: angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, cseh, lengyel, dán, holland)
· Olympus Master szoftver, LI-42B akkumulátor és töltő


A fényképezőgép a kijelölt márkakereskedőknél lesz kapható 2006. októberétől.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.