Hirdetés

Öngyújtó méretű MP3 lejátszók



|

A Samsung U3 lejátszó nem csak kicsi, de számos újdonságot is tartalmaz.

Hirdetés

A 22 gramm tömegű U3 kis helyen is elfér, ráadásul tármérete 1-, 2- vagy 4 gigabájt, így szinte minden kedvenc zenéinket állandóan magunkkal hozhatjuk. Az U3 ötféle (fekete, fehér, pink, zöld és kék) színben kerül forgalomba. Újdonság, hogy az U3 kiegészítői, vagyis a fülhallgató, valamint a csipesz is a lejátszó színével harmonizál.

 

Utóbbi időben rendkívül népszerű az érintőgombos, azaz touchpades vezérlés, ennek megfelelően az U3-ast is hasonló módon irányíthatjuk. Az OLED képernyő melletti öt fő vezérlőgomb kapott helyet, a további funkcióbillentyűk -- Hold, az On/Off, a felhasználó által testreszabható egyedi billentyű és a beépített USB portot kicsúsztató gomb -- a készülék két oldalán találhatóak meg.

 

A zenék feltöltésére a Samsung U3 esetében nincs szükség USB kábelre sem, mivel az említett gomb segítségével a készülékből előcsúszik az USB csatoló, így közvetlenül a számítógépbe vagy notebookba csatlakoztatható. Ennek a kialakításnak hála a készüléket bárhol használható -- adattároló eszközként is.

 

További szolgáltatások között található a beépített mikrofon, aminek segítségével diktafonként akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes -- a felvétel minősége beállítható. Az U3-ban helyet kapott még egy sztereó FM rádióvevő, amely az állomások-által sugárzott RDS információk vételére is képes.

 

Az U3 fekete színű változata Magyarországon már május közepétől kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható. A 1GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 15 990 Ft, a 2GB változaté 19 990 Ft, míg a 4GB modell ára várhatóan 26 990 Ft lesz hazánkban. (Az 1GB-os modell mind az öt színben elérhető lesz, viszont a 2 és 4GB-os változatok csak fehérben és feketében. A színek természetesen nem befolyásolják az árakat.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.