Hirdetés

Online híradót indít a BitTorrent



|

Már a főszerkesztőt keresi a saját tévéjéhez a szolgáltatás.

Hirdetés

Az elsősorban BitTorrent és uTorrent klienseiről ismert BitTorrent Inc. hosszú ideje próbál ilyen vagy olyan formában médiaszolgáltatóvá válni. Eddig kevés sikerrel, hiszen ehhez eladható tartalmakat kell licencelnie és gyártania, az előbbivel kapcsolatos tárgyalásokat ráadásul a kalózkodással kapcsolatos története sem könnyíti meg.


Hirdetés


A Variety beszámolója szerint a vállalatnál most megkezdték a B-terv kivitelezését, így a májusban bejelentett BitTorrent Live videostreamelő platformját saját gyártású műsorokkal próbálja majd felturbózni a cég. Első körben egy online hírtévét kíván indítani a BitTorrent, ehhez keres jelenleg főszerkesztőt. A BitTorrent News névre keresztelt csatorna valamikor az ősszel kezdheti meg a "műsorszórást".


(A kép csak illusztráció)


A BitTorrent Live nem kíván a CNN-hez vagy MSNBC-hez hasonló nonstop óriásokkal rivalizálni, erre feltehetően nem is lenne erőforrása. A csatorna arculatával, stílusával, tematikájával, vagy éppen a műsorfelépítésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, az álláshirdetés szerint ezek meghatározása a főszerkesztő feladata lesz.


(Forrás: Engadget | Nyitókép: rsms kopimi)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.