Hirdetés

Öntisztító autót mutatott be a Nissan



|

A speciális fényezés egyszerűen lepergeti magáról a vizet és a sarat.

Hirdetés

„Öntisztító” autót mutatott be a Nissan csütörtökön. Az innovatív megoldásairól ismert japán autógyártó régóta kísérletezik egy speciális nedvesség- és olajtaszító fényezéssel: az Ultra-Ever Dry technológiát az Ultra Tech International fejlesztette ki.

Hirdetés

„[Az Ultra-Ever Dry] egy levegőből álló védőréteget hoz létre a festék és a környezet között, ami hatékonyan meggátolja, hogy a felcsapódó víz és sár foltokat képezzen az autó felületén” – írta közleményében a Nissan.

A vállalat szerint a festék, amelyet egy Nissan Note-on próbáltak ki, esőben, ónos esőben, havazásban és fagyban is „jól működött”. A Nissan mérnökei a következő hónapokban a cég európai technológiai központjában folytatják a tesztelést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.