Hirdetés

Összecsukható a GoPro Karma quadrocopter



|

A tartozékaival együtt könnyen hordozható a mellékelt táskában.

Hirdetés

Ma délután az akciókamerák iparát forradalmasított GoPro bemutatta a várva-várt Karma drónját. A quadrocopter érdekessége, hogy a kialakításánál fontos szempont volt a hordozhatóság, így összecsukható: a motorokat tartalmazó "karjai" nem fix állásúak, hanem visszahajthatóak a törzse mellé. A termékhez jár egy különleges kialakítású hátizsák is, amelyben könnyen és biztonságosan szállítható a tartozékaival együtt.


Hirdetés


A Karma drón a Hero 4 mellett a ma bejelentett Hero 5 Black és Hero 5 Session akciókamerákkal is képes repülni, ezek könnyedén befogathatóak az elején található képstabilizáló egységbe. A képstabilizáló egység leszedhető a drónról, a kézi használatára is lehetőség nyílik. A GoPro Karma október 23-án kerül piacra, az akciókamerát nem tartalmazó alapcsomagjáért 799 dollárt (~220 ezer forintot) kér majd a gyártó.



(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.