Hirdetés

Összeroppanhat a LeEco



|

Egyre súlyosabb pénzügyi helyzetbe kerül a feltörekvő LeEco, amely most hatalmas üzleti változtatásokba kezd.

Hirdetés

A rosszról rosszabbra fordult a kínai LeEco sorsa, amely többek között okostelefonokkal és okostévékkel foglalkozik. A negatív pletykák és a jelentősebb árfolyamzuhanások miatt a cég kénytelen volt a papírjai tőzsdei kereskedését is felfüggeszteni. 

Hirdetés

A LeEco elmondása alapján a cég jelenleg is vizsgálja, hogyan történhetett mindez. Azt is elárulták, hogy alapvető üzleti változtatásokra készülnek - bár egyelőre nem tudni, hogy ez mit jelenthet. 

Kevesebb mint két hónapja a LeEco nagy sajtóbemutatót rendezett San Franciscóban, ahol a termékeit hivatalosan is piacra dobta Amerikában. Ez például a Le Pro 3 és a Le S 3 androidos készülékeket jelentette. A bemutató egyébként nem sikerült jól, és az eszközök értékelései sem voltak később kedvezőek. 

A cég ráadásul hiába szerzett újabb 600 millió dolláros tőkét, a pletykák egyre erősödnek a rossz pénzügyi helyzetéről és a problémáiról. 

Miközben Amerikában a saját LeMall oldaluk mellett az Amazonnál, a Targetnél és a Best Buynál is forgalmaznak, addig megvan rá a lehetőség, hogy a vártnál korábban, már a közeljövőben visszavonulnak az amerikai piactól és a globális terjeszkedés tervektől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.