Hirdetés

Painsaw: így fut a láncfűrészes PC-n a DOOM II



|

Raspberry Pi Zero dolgozik a zseniális számítógépházban.

Hirdetés

Most pénteken piacra kerül a GeForce GTX 1080 videokártyán akár 200+ FPS-sel is futó DOOM. Ugyan a többjátékos módjának nyílt bétája nem mindenkit győzött meg, azonban az egyjátékos kampányból eddig mutatott játékmenet alapján reális esély van rá, hogy elégedettek lesznek a fanok.

Hirdetés


Részben valószínűleg az új DOOM megjelenése alkalmából a sorozat nagy rajongójának tűnő George Merlocco készített egy különleges számítógépházat. A Painsaw névre keresztelt kuckó az Echo Junior Chainsaw játék láncfűrészből lett kialakítva, a belsejében Raspberry Pi Zero dolgozik, a beépített kijelzője egy 2,2 hüvelykes Adafruit PiTFT modell. Gyárilag persze nem volt "piszkos" a kisgyermekeknek készült láncfűrész, bár az efféle termékeket készítő cégekből még ezt is kinéznénk.


(Forrás: VG24/7, Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.