Hirdetés

Panasonic Smart Home - Komplett megoldás kedvező áron



|

A Panasonic néhány előre elkészített alapcsomaggal és számos, önállóan megvásárolható kiegészítővel igyekszik kielégíteni az okosotthon-környezetre vágyó vásárlók minden felmerülő igényét.

Hirdetés

Amennyiben célunk otthonunk felokosítása, és szeretnénk kiküszöbölni az eszközök közötti kompatibilitási problémákat, érdemes egyetlen gyártót kiszemelnünk, és minden szükséges összetevőt attól megvásárolnunk. A cég kínálatában elérhető kamerák, okoskonnektorok, mozgás-, ablak- és ajtóérzékelők, vízszivárgás- és üvegtörés-érzékelők, beltéri riasztók, kezelőpanelek és távkapcsolók egy ULE (Ultra Low Energy)-interfésszel ellátott hubon keresztül kommunikálnak egymással, amelyhez 300 méteres körben csatlakozhatnak a felsorolt, vezeték nélküli kiegészítők.

Hirdetés

Szerencsére az eszközöket a megvásárlást követően azonnal üzembe helyezhetjük, konfigurálásukhoz és telepítésükhöz nincs szükség szakemberre. Sőt, a későbbi üzemeltetés során sem kell bonyolult szoftverek kezelését elsajátítanunk az okosotthon-funkciók és az automatizálás aktiválásához, mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező okostelefonra lesz szükségünk, amelyen, illetve egy dedikált appon keresztül könnyedén hozzáférhetünk az otthonunkból érkező információkhoz. A magyar nyelvű felületen minden vezérlési funkció a rendelkezésünkre áll, ennek köszönhetően akár a kamerák kétirányú kommunikációs lehetőségeit is kihasználhatjuk.

Nagy a mozgásterünk az egyedi ökoszisztéma kialakításához: egyetlen hub ötven eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, annyi megkötéssel, hogy egyidejűleg maximálisan négy kamerát kontrollálhatunk felületéről, a többi kiegészítőt azonban kedvünkre összeválogathatjuk a meglehetősen komoly kínálatból. A Panasonic Smart Home rendszerét kedvező árfekvése is különlegessé teszi; elérhető áron kínál egy bárki által könnyen telepíthető és igény szerint bővíthető eszközparkot, amellyel intelligensebbé és biztonságosabbá tehetjük otthonunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.