Hirdetés

Pár napig még ingyenes a Bryce 5



A több gazdát is megjárt, híres 3D-s modellező és animációs program 5-ös verzióját szeptember 6-ig bárki ingyenesen letöltheti és regisztrálhatja. A program Windowsra és Mac OS-re egyaránt elérhető.

Hirdetés

A Bryce több dologról is híres: kicsi, gyors, nagyon könnyű beletanulni és ráadásul olcsónak is számít a kategóriájában. Az ideiglenesen ingyenessé tett 5.0-s változat nem a legújabb a termékpalettán, de az aktuális 5.5-ös verzió is csak minimális mértékben különbözik tőle. Szintén jó tudni, hogy a Bryce-hoz rengeteg kész objektum szerezhető be ingyenesen, illetve 5 és 25 dollár közti árban a Stonehenge-től a különféle növényeken át a kitalált űrhajókig bármit megvehetünk készülő művünk feldobásához.


A Bryce 5-öt olvasóinknak feltétlen érdemes letölteniük, hiszen egy rendkívül barátságosan használható 3D-s „rajzeszközhöz” jutnak használatával. Az ideiglenes ingyenes letöltési lehetőségre tekintettel egy rövidebb cikksorozatot is szándékozunk indítani a jövőben a Bryce 5 használatáról.


Figyelem! A Bryce 5 letöltése és telepítése három lépésből áll, mindhárom lépést még szeptember 6. előtt kell megtennünk:
  • A www.daz3d.com-ról indítsuk el a letöltést, így jutunk hozzá a Download.com-on keresztül a Bryce5FreeVersionPC.zip csomaghoz.
  • Nyissuk ki ezt a ZIP-et és indítsuk el a Bryce5.exe-t. A program szériaszámot követel, ennek megszerzéséhez azonnal be is hozza a regisztrációs oldalt. Ha még nem lennénk tagok, itt először regisztrálnunk kell magunkat a DAZ Productionshoz. A visszaigazoló levélben levő linken aktiválhatjuk a regisztrációnkat. Miután ez kész, megkapjuk személyre szóló Bryce 5 kódunkat. Ezt üssük be a programba, majd azonnal lépjünk is ki belőle.
  • Miután beregisztráltuk programunkat, internet böngészőnkben meg is jelenik egy újabb letöltési oldal, innen a Bryce5FreeVersionPresets.zip-et kell letöltenünk. Ennek tartalmát a korábbi, már kibontott Bryce5FreeVersionPC.zip mappájának Presets almappájába másoljuk. Ha ez is kész, működőképes a Bryce-unk.

Bata László



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.