Hirdetés

PC-s tuningbajnokság indul



|

Az idei WCG-n nem csak játék- bajnokság, de moddingverseny is lesz.

Hirdetés

A WCG játékbajnokság keretein belül először indul el Flash Point Modding verseny powered by Computermode, amely minden tuningtehetségnek lehetőséget kínál arra, hogy bemutassa Magyarország legegyedibb, legmegdöbbentőbb és leglátványosabb külsejű számítógépét.

 

 

modding.jpg

 

 

A tuningbajnokságra a modding@pcworld.hu e-mail címen lehet jelentkezni, míg a hivatalos oldalon oldalon minden információ megtalálható a versenyről. A tíz legjobb gépet 2007. szeptember 2-án állítják ki a Jövő Házában megtartott World Cyber Games döntőjén. A legkreatívabb tuning PC-k elkészítője a hírnéven kívül a tápegységek Mercedesével, egy Be Quiet Dark Power Pro 600W-val is gazdagabb lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.