Hirdetés

PC World Plus: nagy hangfalvásár



|

Lecserélnéd régi hangfalaidat? Van egy jó ajánlatunk. Áprilisban a PC World Pluson keresztül jellemzően 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a német Thonet & Vander legjobb hangfalait.

Hirdetés

A bolti árakhoz képest körülbelül 6000 ezer forinttal olcsóbban, 27 790 forintért tiéd lehet például az a Hoch 2.0, amit tavaly teljesen megérdemelten érdemelte ki - független mérések alapján – a PC World ajánlata díjunkat, hiszen igazán remek hangzást kínál. Illetve nyugodt szívvel ajánljuk ezen felül 6990 forintért asztali PC-k mellé a Kumpel 2.0, illetve a Bluetooth kapcsolatra is képes, magasabb kategóriát képviselő Kugel 2.0 BT (45 990 forint) hangfalalkat is. Megrendeléshez elsőként szerezz be egy PC World magazint, majd az abban található egyedi kóddal lépj be a PC World Plus oldalunkra, hogy elérhesd az egyedi ajánlatokat, amelyek segítségével akár többszörösen is levásárolhatod a lap árát. A következő hangfalakat adjuk kedvezményesen áprilisban (az árak bruttó árak, a házhozszállítás körülbelül 1000 forintos díját nem tartalmazzák):

Thonet & Vander Kumpel 2.0

Egy stílusos, kompakt, mégis remekül szóló hangfalalt keresel a géped mellé? Bátran ajánljuk a Kumpelt, ami kivételesen már 6990 forintért a tiéd lehet. A 6 watt összteljesítményű sztereo hangsugárzóban dolgozó 2,5 hüvelykes cane lignin polimer szálas driverek egy kisebb szobát is könnyedén beterítenek tiszta hangzással, az dobozokon található USB foglalatokkal ráadásul egy noteszgép szűkös csatlakozókínálatát is kiegészíthetjük.

 



Thonet & Vander Hoch 2.0

Rendszeres olvasóink bizonyára jól ismerik a Thonet & Vander hangfalát, ami tavaly alaposan meglepett minket kedvező árával, mégis remek hangzásával. A PC World ajánlata díjunkat teljesen megérdemelten érdemelte ki, főként hogy tapasztalatainkat a Bizsók Manufaktúra független mérései is megerősítették. A Hoch 2.0 közel 35 ezer forintos piaci ára egyébként is csábító, de a PC World olvasói kedvért még tovább csökkentettük a termék árát.  Nem kétség, hogy remek vétel!

 



Thonet & Vander Kugel 2.0 BT

Egy kategóriával feljebb, a Hi-End kínálatban találjuk a Kugelt, ami 140    watt összteljesítményével egy nagyobb helyiséget is könnyedén be tud tölteni tisztán szóló, mégis erőteljes, torzításmentes hangzásával.  A szettbe a német mérnökök majd az összes technológiájukat beépítették, így a szolgáltatások tekintetében sem fogunk csalódni. Olvasóink a Kugel bluetooth-os változatát vásárolhatják meg – a bolti árakhoz képest jellemzően 13 ezer forinttal olcsóbban -, amelyhez az okostelefonok, táblagépek is könnyen csatlakoztathatók.

 



Tetszenek az ajánlatok? Irány a PC World Plus! A kedvezményes vásárlási lehetőségről az áprilisi PC Worldben még több információt találhatsz. Sőt, a lap mellé a magazin teljes tavalyi évfolyamát, az Ashampoo képmentőjét és az AIDA64 Extreme fél éves verzióját is ajándékba adjuk.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.