Hirdetés

PC World szabadulószoba - te kijutnál?



|

Teszteld a tudásod és a rátermettségedet. A PC World és az ESET közös szabadulószobájában értékes ajándékokat is nyerhetsz - ráadásul teljesen ingyen.

Hirdetés

Jó hírünk van a PlayIT látogatóinak! Az elmúlt évhez hasonlóan idén is megtalálhatok minket a rendezvényen, most szombaton. Olvasóiknak ráadásul egy igazi kuriózummal is készültünk, az ESET csapatával együttműködve egy elzárt szabadulószobát rendeztünk be a standunk mellett, ahol látogatóinknak minden leleményességükre és tudásukra szükségük lesz, hogy a megadott idő alatt megoldják az agyafúrt feladványokat.Te vajon kijutnál?

 

Jelentkezz a barátaiddal, mi tényleg örömmel bezárunk titeket a szobába, ráadásul ezért egy fittyinget sem kérünk. Sőt, az ESET hazai képviseletének a felajánlásából nemhogy fizetned nem kell, egyenesen mi ajándékozunk meg értékes nyereményekkel - ESET Smart Security licenccel, vagy negyedéves PC World előfizetéssel - amennyiben te leszel az egyik szerencsés kiválasztott egyike. Fontos, hogy a szoba csak a PlayIT látogatóinak nyitott, a jelentkezéssel ugyanis csak a szabadulószobába nyersz bebocsátást, a rendezvényre nem.

 

Hirdetés



Ha nem mersz belépni a szobába, akkor is érdemes ellátogatod standunkhoz, hiszen számos akciós ajánlattal készülünk, magazinjaink például jelentős kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak. Vásárlóink között ráadásul értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között a Thonet&Vander kiváló Hoch sztereó hangfalát.

Tetszik az ajánlatunk? Itt jelentkezhetsz: PC World - ESET szabadulószoba időpontkérés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.