Hirdetés

Egy tucat magazinnal érkezik a PC World



|

Júliusi kiadványunk mellé két teljes verziós szoftverünket, valamint a GameStar teljes 2015-ös évfolyamát adjuk ajándékba.

Hirdetés

Biztosítjuk az olvasnivalót a nyári vakációhoz. A júliusi PC World kiadványunk mellé ugyanis hozzácsomagoltuk a GameStar tavalyi évfolyamát, digitális, kereshető formában. Friss magazinunkban mindemellett megmutatjuk Kína felemelkedését, ugyanis ma már a világ 12 legnagyobb mobiltelefon gyártója közül 8 az ázsiai országból érkezik, ráadásul egyre jobb minőségű termékeket állítanak elő, és egyre nagyobb összeget fordítanak kutatás-fejlesztésre. Vajon Kína meglepi majd a világot? Friss lapszámunkból kiderül, mint ahogy a távol-keleti nemzet legjobb és a legrosszabb minőségű termékeit is számba vesszük.





Összehasonlító tesztjeinkből megtudhatod, hogy jelenleg melyik a legjobb megfizethető gamernotebook, melyik böngészőt érdemes használnod, illetve melyik ingyenes játékmotort érdemes fejlesztéshez bevetned. Sőt, júliusban szakértőink segítségével a 100 legjobb mobil alkalmazást is egy helyre gyűjtöttük.





Tippjeinkből pedig megtudhatod, hogy a Plex segítségével miként készíthetsz privát on-demand streamszolgáltatás, hogyan duplázhatod meg az asztalodat, valamint miként találhatod meg az elveszett telefonodat. Magazinunkban azt is megmutatjuk, hogy miként érdemes hozzákezdeni az Arduino-programozáshoz, valamint hogy miként buktathatod le a bolti átveréseket.





A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, az Ashampoo Cover Studio borítótervező programot, a széles dinamikatartományú képeket készítő HDR Projects második kiadását, valamint a GameStar teljes 2015-ös évfolyamát.

További témáink részletesen:



A 100 legjobb app

Szerkesztőink,felkért szakértőink és olvasóink segítségével ismét megkerestük a legjobb mobilalkalmazásokat, amelyeket érdemes legalább egyszer kipróbálnod.

Teszteld le, mielőtt megvennéd!

Legyen szó számítógépről, okostelefonról vagy tévéről, vásárlás előtt érdemes kipróbálni a kiszemelt terméket.

Akkumulátoros tévhitek

Sok hasznosnak tűnő információt és trükköt lehet olvasni a fórumokban, cikkekben és közösségi oldalakon. Vajon mi igaz és mi nem? Eloszlatjuk a kétségeket.

Arduino-alapozó

Néhány tízezer forint, valamint nem kevés kreativitás és kreativitás kell ahhoz, hogy elkészítsd álmaid eszközét. Ehhez több száz különböző szenzor áll rendelkezésedre, csak rajtad áll, hogyan használod ki azokat.

Címlap, illusztráció: Molnár Márti



Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.