Hirdetés

PlayIT 2015: két fővárosi és négy vidéki rendezvény



|

Budapest mellett idén Debrecenben, Győrben, Szegeden és Pécsett is lesz PlayIT!

Hirdetés

Magyarország, illetve egész Közép-Európa legnagyobb gamer és IT rendezvénye országos terjeszkedésbe kezd!
 

Hirdetés


A PlayIT leghűségesebb rajongói időt és fáradságot nem kímélve utaznak Budapestre egy-egy show miatt, immár évek óta. Most végre itt az alkalom, hogy a PlayIT is viszonozza a látogatást! 2015-ben az áprilisi és novemberi budapesti rendezvény mellett négy vidéki PlayIT Show is várja majd vendégeit. A magyar kiállítási piac egyik legjelentősebb rendezvénye idén Debrecen, Győr, Szeged és Pécs városába is ellátogat, ahol a hagyományosan színes programválaszték várja az érdeklődőket: játék kiállítás és -vásár, versenyek, retró játék bemutató, innovációs kiállítás, cosplay verseny, videojáték bemutató, a mobil- és tech világ újdonságai.


Időpontok:

– április 25.: Budapest, Syma Csarnok - PlayIT 8.
– május 9.: Győr, ETO Park - PlayIT 8.1
– május 16.: Debrecen, Főnix Csarnok - PlayIT 8.2
– szeptember 19.: Szeged, Városi Sportcsarnok - PlayIT 8.3
– október 10.: Pécs, PlayIT 8.4
– november: Budapest- PlayIT 9.


A rendezvénysorozattal kapcsolatban további információk a playit.hu weboldalon, illetve a playit@meex.hu email címen érhetők el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.