Hirdetés

PlayIT: Gyere el, mutatunk egy Teslát



|

Hamarosan kezdődik az idei PlayIT-t. A kiállításra a PC World is sok érdekességgel készül: a standunk mellett például egy valódi Tesla Model S parkol majd.

Hirdetés

Április 26-án, a budapesti Syma csarnokban rendezik a 2014-es PlayIT-et. A rendezvényen a Gamestar és a PC World is ott lesz, számos érdekességgel, rendezvényekkel, vetélkedőkkel és nyereményjátékokkal várjuk a kilátogató olvasókat.

A PC World nem csak az informatikai és mobiltechnológiai újdonságok iránt érdeklődőknek szeretne örömet szerezni, az autórajongók számára is van egy meglepetésünk: a standunk mellett egy Tesla Model S parkol majd.

Hirdetés

A Tesla Motors Elon Musk autógyártó vállalata; a dél-afrikai milliárdos a PayPal és a SpaceX magánűrtársaság megalapítójaként vált világhírűvé. A cég kizárólag elektromos autókat gyárt, most futó csúcsmodelljük, a Model S 2009-ben mutatkozott be a Frankfurti Autószalonon. Az ötajtós luxusszedán egy feltöltéssel 426 km-t képes megtenni, ez a világ egyik leggyorsabb, közúti forgalomban használt autója: a végsebessége 200-210 km/h között van. Sajnos, az ára is a teljesítményéhez hasonlóan szemkápráztató, a „fapados” alapváltozatért 72 600 eurót kérnek az európai szalonokban.

Érdemes figyelemmel kísérnetek a PC World online híreit, mert a következő másfél hétben rendszeres cikkekben számolunk be arról, milyen programokkal, eseményekkel, akciókkal várunk majd titeket az idei PlayIT-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.