Hirdetés

Podcast-szekciót kap a Google Play Music



|

Egyelőre amerikai tartalomkészítők jelentkezését várja a cég.

Hirdetés

A Google saját alkalmazásaival előtelepített androidos okostelefonok és táblagépek mindegyikén megtalálható a Play Music. Először egy sima zenelejátszó volt, de persze a keresőcég zeneforgalmazási- és streamelési üzletekbe való belépése óta a meglicencelt tartalmak hallgatását is lehetővé teszi.

Hirdetés


Kedden a Google bejelentette, hogy néhány hónapon belül végre pótolja a Play Music utolsó feltűnően hiányzó szolgáltatását, azaz podcastek is elérhetőek lesznek az alkalmazáson keresztül. Jelenleg a Google specifikusan egyesült államokbeli tartalomkészítőket keres a kezdeti kínálat felépítéséhez, ám idővel természetesen el fog tűnni a régiós korlátozás.


A vállalat szerint a Play Music podcast-szekciója személyre szabott élményt kínál majd, ugyanis a felhasználók általános érdeklődési körei mellett az éppen aktuális tevékenységeik, vagy éppen a hangulatuk alapján is képes lesz műsorokat ajánlani.


(Forrás: Ars Technica | Nyitókép: ines s.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.