Hirdetés

Pollenszintek után szaglászhat a levegőtisztító



|

A kütyü Bluetooth segítségével csatlakozik a telefonokhoz és táblagépekhez.

Hirdetés

Az Engadget beszámolója alapján az amerikai Best Buy áruházakban megkezdődött a Honeywell jól csengő nevű HPA250B légtisztítójának forgalmazása, az eszköz kis és közepes méretű helyiségek levegőjéből képes hatékonyan kitisztítani a por, pollen és egyéb nem kívánatos kémiai kötések halmazának nagyját.
 

Hirdetés


A 270 dolláros (durván 58 ezer forintos) termék érdekessége, hogy Bluetooth segítségével képes kommunikálni a Google Android és Apple iOS rendszerű mobilokkal és táblagépekkel. A hozzá járó alkalmazással ki- és be lehet kapcsolni a tisztítót, állítani lehet a különféle opcióit, ütemezni lehet a működését, továbbá a HEPA szűrő cseréjének szükségességére is felhívja a tulajdonos figyelmét.


A levegőtisztító legnagyobb extrái közé tartozik, hogy képes bekapcsolni a Bluetooth kapcsolat automatikus létrejöttekor (például a tulajdonos bemegy a szobába a telefonjával), továbbá az aktuális pollenszintet is letöltheti a mobil vagy táblagép netkapcsolatán keresztül, így automatikusan állíthatja a szűrés intenzitását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.