Hirdetés

Rebootolják a MacGyvert!



|

A Szupercsapat után újabb klasszikusba próbálnak új életet lehelni.

Hirdetés

A tévésorozatok gyártói is meglátták az üzleti lehetőséget a régi kultszériáik felélesztésében. A 20th Century Fox még a múlt héten jelentette be a Szupercsapat újraindítását, most pedig a CBS szándékozik új életet lehelni a MacGyverbe. Szereposztás egyelőre nincs, a rendezés James Wanra hárul, a producerek pedig Henry Winkler (MacGyver) és R. Scott Gemill (NCIS:LA) lesznek. Gemill forgatókönyvíróként is dolgozik majd a projekten.

Hirdetés


A Richard Dean Andersont világszerte ismertté tett MacGyver meglátásunk szerint különösen közel áll a geekek szívéhez, hiszen a főszereplő sokszor egészen nevetséges és lehetetlen barkácstrükkjei ellenére a sorozat felettébb kreatív hangulatot áraszt, kompatibilis a buherátorok csinál magad kultúrájával.


A The Hollywood Reporter beszámolója szerint az új széria a 20-as éveiben járó MacGyver kalandjait fogja elmesélni, azaz a 80-as évekbeli sorozat előzménye lesz. A félbetört evőpálcika és WD40 segítségével rögtönzött atomórát készítő ifjú MacGyvert állítólag egy titkos szervezet fogja beszervezni, hogy jól megoldja a problémáit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.