Hirdetés

Reklámmentesíthető lesz a Youtube Gaming



|

Ezen felül mostantól Androidról is lehet játékokat streamelni.

Hirdetés

Fontos újdonságokat jelentett be a Youtube Gaming, amelyek nagy mértékben növelhetik az esélyeit a Twitch hegemóniájának megtörésére. A szolgáltatás hivatalos blogján megjelent bejegyzés szerint a nézőknek hamarosan lehetőségük nyílik majd a reklámmentesítésre: az előfizetés havi 3,99 dollárba fog kerülni, a pénz java a streamelők zsebében fog landolni.

Hirdetés


A reklámmentesítésen túl az előfizetők exkluzívan chatelhetnek majd a tartalomkészítőkkel, továbbá a chatablakban is ki lesz emelve, hogy fizetős tagok. Az előfizetéses modell egyelőre csak bétatesztelők aránylag szűk köre számára érhető el, az általános elérhetővé válása a nem túl távoli jövőben esedékes.


A másik fontos újdonság, hogy a Youtube Gaming androidos kliense mostantól lehetővé teszi a mobilokon és táblagépeken futó játékok élő közvetítését. A streamelők az előlapi kamera és/vagy mikrofon használatával könnyedén kommentálhatják is a kijelzőn történő eseményeket.


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.