Hirdetés

Relaxációs játékok - főleg nőknek



|

Tévedés, hogy a nők nem szeretnek játszani. Csak nem azzal, amivel a férfiak.

Hirdetés

Ha végiglapozzuk kedvenc játékmagazinunkat, a GameStart, akkor jobbára véres és akciódús címekkel szembesülünk. Csupa mozgás, akció, izgalom, fegyver no és persze vér veszi körül azt, aki a virtuális játéktérbe lép, így hamar azt gondolhatnánk, hogy ez nem nőnek való vidék. Na jó, szerencsére ez nem mindig van így, akadnak gondolkodtató, ugyanakkor nyugis, relaxációs játékok is. Ott az Endless Ocean Wii-n vagy a Flower a PS3-on, de nem kell feltétlenül játékkonzol, számos ingyenes online játék akad a relax-fronton is.

 

Music Catch

A zene, színek, mozgások mind segíthetnek ellazulni. A Gambolio Flash játéka erre alapoz, kiváló, nyugtató zenét futtat a háttérben, melynek színes hangjegyei pörögnek a zene ívén. A szabályok egyszerűek, a sárgákat kell begyűjteni, a pirosakat kerülni és a lila extra pörgést és aratást hoz.

Music Catch
Music Catch

 

Drift

Ferry Halim keze nyomát viseli magán a Drift, melynek semmi köze a rally-hoz, viszont kicsit elmossa a határokat a játék és művészet között. Napsütötte réten találjuk magunkat egy nyúl helyében, lágy szellő sodorta lufik között, a pontokért közéjük kell ugranunk. A pasztell színekben pompázó alkotás könnyen megszerethető.

Drift
Drift

 

Echogenesis

Nem egy stresszhalmozó játék az Echogenesis. A saját ütemünkben mehetünk végig a pályákon, megérintve a dolgokat, teremtményeket de konkrét célok, pontok nincsenek. És főként: nincs semmiféle konfliktus.

Echogenesis
Echogenesis



Bubble Mania


Nem újdonság a Bubble Mania, sokféle verzióban létezik. Ez a változat kislányos színekkel és rajzokkal készült, viszonylag nagy buborékokat kell szín szerint egymás mellé rendezve kipukkasztani, eltüntetni.

Bubble Mania
Bubble Mania



Fishing Girl


A horgászás megnyugtató, kivéve, ha egy nagy hal elviszi az egész botot vagy éppen nem akad semmiféle hal a horogra. Itt a magunk tempójában gondolkodhatunk az univerzumról és arról, aki mögötte van, de közben előbb-utóbb garantáltan fogunk is valamit.

Fishing Girl
Fishing Girl



Auditorium

A zenén alapuló játékok kedvelői most egy kis extra fénynek örülhetnek. Az Auditóriumban a fény útját kell manipuláljunk, hogy így aktiváljunk fényérzékelőket. Ebben az univerzumban könnyen hajlik a fény, viszont néhány órás zenei relax után csak a fizetős változattal mehetünk majd tovább.

Auditorium
Auditorium



High

Ismét Ferry Halim játéka porondon. A High elé ülve mi irányítjuk a szelet, a feladat virággyűjtés egy lufira erősített vödörrel. Egyszerű alapötlet a szokásos művészi kivitelezésben.

High
High



Flower reaction

Maximálisan megfelel a szeretkezz, ne háborúzz szlogen szellemének a Flower Reaction. A gyönyörű játék a láncreakciót nem a magfizikára, hanem a virágok életére alkalmazza. Szép, nem kapkodós, de azért nem is könnyű.

Flower reaction
Flower reaction



Loops of Zen

Ott van a szeren., illetve nagyon is addiktív a Loops of Zen. A lényeg a játékban a nyitott görbék bezárása, elsimítása.

Loops of Zen
Loops of Zen



Bells

Hadd jusson már fel a nyuszi olyan magasra, amennyire csak lehet. Ehhez karácsonyi csengők és illeszkedő stílusú, sima zene és grafika lesz segítségünkre.

Bells
Bells



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.